ZIUA V - Blazzaj

Blazza-aj!!!
ajunsi la Murphy's Pub in peisaj au facut valuri ... siaj....
Cu stilu-i inconfundabil, Vita a scos lumea la dans inca de la prima piesa, aducandu-si publicul la catva centimetri de el si realizand o atmosfera familiala extraordinara, ce a ajutat omul sa-si lase pe scaun inhibitiile si complexele si sa se inroleze imediat in trupa "soldatilor de funk".
Noutatea absoluta a constituit-o prezenta fermecatoare a Leliei Nicolaiciuc, noua voce feminina Blazzaj. O fata draguta, cu nerv, ce danseaza mult si canta bine. Ce si-ar putea dori mai mult o trupa mare, care suna perfect.
Secretul Blazzaj cred ca sta intr-o sectie ritmica de invidiat, alcatuita din Vali Potra (baterie) si Utu Pascu (chitara bas), peste care Lucian Nagy (saxofon tenor) si Petrica Ionutescu (trompeta si clape) au realizat un consistent si inventiv pachet armonic, dar si melodic. In aceste conditii, Horea Crisovan (chitara), un excelent instrumentist, cu un rafinament al propriului sunet si o grija teribila pentru sunetul trupei, cum rar se gaseste prin Romania, a "zburdat" in voie intregind o orchestratie gandita si indelung studiata.
Trebuie sa mentionez ca Radio Alternativ a avut si un record de audienta in perioada transmiterii in direct a concertului.
Blazzaj suna extraordinar!
Blazzaj in Murphy's Pub din Craiova au fost exceptionali.

iata si doua clipuri filmate la fata locului: Am tot ce vrei; Hai si tu!

Niciun comentariu: